AANMELDEN

Veelgestelde
vragen.

Het snelste en meest betrouwbare zakelijk glasvezel netwerk van Deventer.
Nog maar
500
plekken beschikbaar

FAQ.

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u altijd contact met Fiber Direct opnemen voor een gericht antwoord op uw vragen of een adviesgesprek. Bel Fiber Direct via onderstaand nummer of meldt u aan voor een adviesgesprek met onze glasvezeladviseur.

053 7114130


Hoe bestel ik een glasvezelverbinding van Fiber Direct?

Fiber Direct werkt via lokale partners. Zij leveren u de totaaloplossing. Zij maken gebruik van de verbindingen van Fiber Direct.

Ik heb nog een contract bij een andere partij, hoe ga ik hiermee om?

Fiber Direct heeft de verbindingen rond het einde van 2017 gereed. U bent dus waarschijnlijk ruim op tijd om uw huidige overeenkomst op te zeggen. Wilt u exact weten wanneer u over kan op de verbinding van Fiber Direct? Neem dan contact op met één van onze partners.

Wordt Fiber Direct ondersteund door de lokale ondernemersverenigingen?

Ja, Fiber Direct, Stichting Bedrijvenparkmanagement Deventer en MKB Deventer hebben een gezamenlijk doel voor ogen: betaalbaar zakelijk glasvezel voor iedereen op de bedrijventerreinen.

Ik wil nu nog geen glasvezel, kan ik dit alsnog op een later moment bestellen?

Uiteraard kan dit, let echter op dat de voorwaarden dan anders zullen zijn. De tarieven zijn nu scherp omdat veel bedrijven tegelijkertijd worden aangesloten. Dit drukt de kosten. 

Nog maar
500
plekken beschikbaar