AANMELDEN
Het snelste en meest betrouwbare zakelijk glasvezel netwerk van Deventer.
Nog maar
500
plekken beschikbaar

NDIX.

Wilt u niet vastzitten aan één ICT-aanbieder? Dan moet u bij NDIX zijn. Wij ontsluiten uw bedrijfslocatie via een supersnelle glasvezelverbinding op onze digitale marktplaats voor ICT-diensten. Daar kunt u zelf uw ICT-diensten inkopen bij 90 verschillende aanbieders. Alle denkbare zakelijke ICT-diensten zijn beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan internet, VoIP-telefonie, werkplek- en systeembeheer, televisie, clouddiensten, back-ups en camerabeveiliging.

U kiest zelf uw aanbieder uit. Is prijs voor u het belangrijkst? Of kwaliteit? Of bent u op zoek naar een combinatie van beide? U vindt het allemaal op de digitale marktplaats. Gebruik maken van meerdere aanbieders tegelijkertijd? Of wilt u wisselen van aanbieder? Bij NDIX is dat geen probleem. U hoeft niet opnieuw te investeren, het kan allemaal via dezelfde glasvezelverbinding.

NDIX staat voor kwaliteit. Daarom worden de verbindingen bij ons standaard non-overbooked geleverd met:

  • 24 x 7 support door het NDIX NOC
  • kosteloze VLAN’s
  • gegarandeerde snelheid
  • gegarandeerde uptime van 99,9%

Vrij kiezen uit meerdere aanbieders.

In Deventer bieden we u nu voor € 150,- per maand een 1 Gigabit (1:1) glasvezelverbinding aan inclusief toegang tot onze digitale marktplaats voor ICT-diensten. Bekijk het overzicht van aanbieders op www.ndix.net/dienstaanbod

Bij NDIX betaalt u misschien iets meer, maar dat verdient u terug met maximale vrijheid en kwaliteit.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 053 - 711 41 50 of sales@ndix.net.

Aanmelden.

Na het invullen van onderstaand formulier neemt de ICT-leverancier op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om samen met u te kijken naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijf.

Aanmelden
 voor een adviesgesprek.

Aanmelden voor een adviesgesprek is simpel. U belt ons? Of vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen contact met u op.

Nog maar
500
plekken beschikbaar