AANMELDEN
Het snelste en meest betrouwbare zakelijk glasvezel netwerk van Deventer.
Nog maar
500
plekken beschikbaar

Netzozeker.

ICT heeft nooit een slechte dag. U kunt er altijd op vertrouwen, mits het goed is uitgedacht, gebouwd en beheerd. Netzozeker zorgt ervoor dat uw ICT, medewerkers en eindgebruikers naadloos samenwerken. Zo stellen we organisaties in staat om het beste uit hun mensen en processen te halen.

Elke organisatie heeft dagelijkse diensten en processen. Het automatiseren van zo’n dienst of proces levert al snel rendement op.  U kunt bij ons terecht voor advies, bouw en beheer van ICT-omgevingen. Natuurlijk bieden we ook losse diensten en producten, maar automatisering werkt het beste als geïntegreerde totaaloplossing. Denk bijvoorbeeld aan een efficiënte combinatie van automatisering, VoIP telefonie en Cloudservices.

Daarnaast ontwikkelen onder meer applicaties zoals webshops, portals, en maatwerk applicaties of bouwen een bestaand en/of verouderd pakket voor u na, uiteraard met de nieuwste techniek en volledig geoptimaliseerd.

Mensen kunnen fouten maken, maar technologie is in staat tot perfectie.
Juist haar complexiteit maakt ons leven steeds eenvoudiger.
Kunnen wij uw organisatie helpen? Bel gerust 088 777 95 00, wij komen graag bij u langs.

Supervoordelig zakelijk glasvezel.

Is uw bedrijf gevestigd op industrieterrein De Weteringen, Bergweide, Kloosterlanden of het A1 bedrijvenpark in Deventer? Dan kunt u nu de beste internetverbinding afsluiten voor een vriendenprijs! 

U heeft bij ons al een zakelijk glasvezel internetverbinding vanaf slechts 139,- per maand.
Kijk snel op www.deventerglasvezel.nl voor meer informatie en optionele diensten zoals ons complete televisie-, telefonie- en internetaanbod. 

Netzozeker B.V.
Keulenstraat 14
7418 ET Deventer
Tel: 088 – 777 95 00
E-mail: info@netzozeker.nl

Aanmelden.

Na het invullen van onderstaand formulier neemt de ICT-leverancier op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om samen met u te kijken naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijf.

Aanmelden
 voor een adviesgesprek.

Aanmelden voor een adviesgesprek is simpel. U belt ons? Of vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen contact met u op.

Nog maar
500
plekken beschikbaar