AANMELDEN
Het snelste en meest betrouwbare zakelijk glasvezel netwerk van Deventer.
Nog maar
500
plekken beschikbaar

Solid Partners.

Solid Partners is een allround ICT Dienstverlener. Wij zijn al meer dan 15 jaar een begrip in Deventer. Wij willen al onze klanten ontzorgen op het gebied van hun ICT vraagstukken. Dit doen wij door middel van uitvoering of advies. Wij garanderen optimale beschikbaarheid van uw systemen, veiligheid en integriteit van uw bedrijf kritische data. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. Wij zijn enthousiast, betrouwbaar en wij hebben allemaal een passie voor ICT. Hierdoor creëren wij langdurige en succesvolle relaties met zowel klanten als partners. Wij willen van Solid Partners 'de' meest toonaangevende ICT Dienstverlener van Nederland maken. Bel voor een vrijblijvend gesprek gerust 0570-624760 of kom langs op ons kantoor aan de Keulenstraat voor een kop koffie!

Wij ontzorgen in Deventer onder andere: Nicovij, Go Ahead Eagles, Infense Advocaten, PS Koeltechniek, Spectrus Licht & Advies , RM&CO Sanitair en Bos Jansen en Kersten Gerechtsdeurwaarders.  

Bij ons het voordeligste zakelijke glasvezel van Deventer.

Wij leveren het goedkoopste zakelijke glasvezel netwerk op de bedrijventerreinen van Deventer. Dit doen wij al vanaf €133,- per maand. Wij doen niet aan overboeking want zoals bij al onze oplossingen en diensten gaan wij voor de hoogste kwaliteit. U wilt een gegarandeerde internetsnelheid en dat krijgt u bij zakelijke glasvezel via Solid Partners. Daarom kiezen wij bewust voor een 1 op 1 verbinding en geen 1 op 5 overboeking. Waarbij u de glasvezellijn misschien met 4 andere bedrijven moet delen. Als u de beste kwaliteit zakelijke glasvezel lijn tegen de laagste prijs wilt hebben moet u bij Solid Partners zijn. Wij zijn niet voor niets ICT Professionals.

Voor meer informatie kijkt u op: http://www.solidpartners.nl/zakelijk-glasvezel-deventer.

Aanmelden.

Na het invullen van onderstaand formulier neemt de ICT-leverancier op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om samen met u te kijken naar de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw bedrijf.

Aanmelden
 voor een adviesgesprek.

Aanmelden voor een adviesgesprek is simpel. U belt ons? Of vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen contact met u op.

Nog maar
500
plekken beschikbaar