AANMELDEN

Hier vind je alles over Fiber Direct.

Het snelste en meest betrouwbare zakelijk glasvezel netwerk van Deventer.
Nog maar
500
plekken beschikbaar

Waarom Fiber Direct?

Fiber Direct is een merk van TReNT Glasvezel uit Enschede. Zij zijn al sinds 1999 actief op de zakelijke glasvezel markt. Door de ruime ervaring die TReNT met de aanleg en  het beheer van zakelijke glasvezel heeft opgebouwd staat Fiber Direct voor zakelijk glasvezel tegen een scherp tarief maar met de kwaliteit van duurdere glasvezelverbindingen.

Fiber Direct gelooft in een lokale aanpak. Daarom stelt zij haar netwerk te beschikking aan geselecteerde lokale partners die met elkaar gemeen hebben dat ze hart hebben voor de lokale ondernemer. Zij helpen u aan een totaaloplossing voor al uw ICT-vraagstukken. Wat Fiber Direct doet? Zorgen dat de verbinding werkt.


Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Het aanbod geldt alleen binnen het hiernaast aangegeven gebied. Omdat wij iedereen een eigen glasvezel willen bieden is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meldt u zich daarom voor 1 juli 2017 aan bij één van onze partners.

Het verschil is groots.

Glasvezel kenmerkt zich door de zeer hoge snelheden die behaald kunnen worden. Anders dan bij kabel en ADSL is de upload net zo snel als de download. Want waarom zou het verzenden van data langer moeten duren dan het ontvangen?


ADSL
Kabel
Fiber Direct

Aanmelden
 voor een adviesgesprek.

Aanmelden voor een adviesgesprek is simpel. U belt ons? Of vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen contact met u op.

Nog maar
500
plekken beschikbaar