AANMELDEN

Skypen, uploaden, werken in de cloud met twee vingers in de neus.

Het snelste en meest betrouwbare zakelijk glasvezel netwerk van Deventer.
Nog maar
500
plekken beschikbaar

Waarom heeft u Glasvezel nodig?

Met zakelijk glasvezel bent u als organisatie klaar voor een toekomst waarin niemand meer zonder zeer snel internet kan. Het is nu al zo dat steeds meer software vanuit de cloud wordt aangeboden. Telefonie is bijna altijd VoiP en waarschijnlijk maakt u gebruik van online back-up. Grote kans dus dat u nu al problemen ondervindt met de snelheid van uw huidige verbinding. Aarzel dus niet en neem contact op met één van onze partners voor meer informatie.


"Onze partners kennen de wensen van de ondernemers uit Deventer"


Fiber Direct werkt samen met geselecteerde lokale partners. Deze partners kennen u als ondernemer het best en weten wat er in uw organisatie speelt op het gebied aan ICT. Zij kunnen voor u een aanbod op maat maken. U gaat daarom ook een overeenkomst aan met de partner. Zij bieden u lokale service op een snelle verbinding met de rest van de wereld. Fiber Direct legt de onderliggende glasvezelkabel en zorgt ervoor dat deze werkt.


Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Het aanbod geldt alleen binnen het hiernaast aangegeven gebied. Omdat wij iedereen een eigen glasvezel willen bieden is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meldt u zich daarom voor 1 juli 2017 aan bij één van onze partners.

Het verschil is groots.

Glasvezel kenmerkt zich door de zeer hoge snelheden die behaald kunnen worden. Anders dan bij kabel en ADSL is de upload net zo snel als de download. Want waarom zou het verzenden van data langer moeten duren dan het ontvangen?


ADSL
Kabel
Fiber Direct

Aanmelden
 voor een adviesgesprek.

Aanmelden voor een adviesgesprek is simpel. U belt ons? Of vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of e-mailadres in en wij nemen contact met u op.

Nog maar
500
plekken beschikbaar